En daar gingen de ogen open...

In trello houd ik al jaren een lijstje bij met alle interessante boeken die ik (vooral op Instagram) tegenkom. Maar veel lezen dat deed ik niet. Af en toe in de trein naar mijn werk begon ik met veel zin in een nieuw boek, maar belandde deze onderin de tas. En oh… daar vond ik iets van…..

En daar was onze mondiale pandemie. Dit betekende voor mij heel veel thuiswerken en mijn reistijd van 15 uur in de week was opeens echte vrije tijd. Na deze op allerlei leuke manieren ingevuld te hebben wilde ik deze na 9 maanden toch eens omzetten in productieve tijd. En daar was mijn Trello lijstje. Al scrollend kwam ik het boek “Miracle Morning, 6 gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 08:00 uur” tegen van Hal Elrod. Al heel veel mensen hebben een pakkende review geschreven, dat ga ik hier maar niet herhalen… maar wat heeft het mij de ogen geopend. 

“De meeste mensen berusten in een middelmatig leven en accepteren lijdzaam wat het leven ze brengt”

Wat voelde ik mij aangesproken. Ik heb het boek in een paar dagen uitgelezen en snoozen doe ik niet meer. Opstaan, water in mijn gezicht, tandenpoetsen en starten die productieve dag. We gaan voor een groots en meeslepend leven. Euhm…. nou… we gaan voor het leven van mijn dromen!